Word Evvie ambassadeur en verdien!

Wil jij graag wat bijverdienen? Meld je dan nu aan om Evvie ambassadeur te worden. Promoot onze webshop aan jouw vrienden, kennissen en andere contacten, en ontvang 5 % commissie over elke verkoop, die via jou gedaan wordt.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Jij vult het onderstaande formulier in en wij sturen jou binnen 24 uur een persoonlijke kortingscode toe. Deze kortingscode kun jij doorgeven aan jouw vrienden. Zij krijgen met deze code 5 % korting en jij krijgt 5 % commissie over het volledige bedrag (minus de verzendkosten) van elke bestelling waarbij gebruik is gemaakt van jouw kortingscode. Zelf kun je ook gebruik maken van de kortingscode, maar uiteraard krijg je dan geen commissie.

Hoeveel kan ik verdienen?

Dat is onbeperkt en hangt volledig af van jouw inspanningen. De kortingscode die je krijgt toegewezen is onbeperkt geldig en kan ook per klant oneindig vaak worden gebruikt. Dus elke keer als jouw vrienden bestellingen doen met jouw kortingscode, krijg jij betaald. Dit kan dus aardig oplopen als je je best doet.

Kan ik ook meer commissie verdienen dan 5 % ?

Ja, dat kan. Als jij erg succesvol bent en ons meer dan 10 bestellingen per maand bezorgd, verhogen wij de commissie naar 10 %. Dit wordt per maand bekeken. Als er in één maand meer dan 10 bestellingen zijn gedaan met jouw kortingscode, dan krijg je de maand er op volgend 10 % commissie. Mocht je die maand niet weer meer dan 10 bestellingen genereren, dan wordt het weer verlaagd naar 5 %.

Hoe zorg ik ervoor dat anderen bestellingen doen met mijn kortingscode?

Daar zijn meerdere manieren voor. Stuur bijvoorbeeld je vrienden een e-mail, waarin je aangeeft dat je ambassadeur bent geworden van www.evvie.nl  en dat jij daarom iedereen een kortingscode mag geven, waarmee zij 5 % korting krijgen op het gehele assortiment. Ook kun je gebruik maken van Facebook en andere social media. Deel bijvoorbeeld de nieuwsberichten van de Evvie facebook pagina op jouw tijdlijn en vermeld daarbij jouw kortingscode. Als je dit regelmatig doet, blijft de webshop en jouw kortingscode onder de aandacht en is de kans groot dat er bestellingen binnen blijven komen waarbij jij verdient. Maar je mag uiteraard zelf helemaal weten hoe jij het aanpakt. Wees creatief!

Komen mijn vrienden dan niet op een mailinglist of iets dergelijks?

Nee, absoluut niet. Jij stuurt zelf e-mails of andere berichten vanuit jou eigen e-mail en/of social media accounts. Wij krijgen dus ook niet te zien aan wie jij allemaal berichtjes stuurt. Hierdoor kunnen wij dus ook niemand lastigvallen met ongevraagde nieuwsbrieven.

Wanneer krijg ik betaald?

Wij betalen één keer per maand de commissie uit op jouw bankrekening.

Nog vragen?

Stel ze gerust, mail naar info@evvie.nlAanmeldformulier